TableConnect laat iPhone-liefhebbers kwijlen

· 1 reactie


TableConnect is een nieuwe gadget-en-appcombinatie die het hele besturingssysteem van een iPhone op een 58 inch multitouch tafel projecteert. Aansluiten, app openen en je tafel verandert in een iPhone.

Een iPad is natuurlijk leuk, maar 58 inch is leuker en de TableConnect maakt het mogelijk. Het gemak waarmee het werkt is erg indrukwekkend. Je sluit de iPhone aan via een standaard connector, scrollt naar de juiste app toe en opent die. Dan duurt het slechts een seconde of vijf voordat het scherm van de iPhone één op één is gekopieerd op het grote scherm.

Beperkingen

Er zijn echter wat serieuze beperkingen. Momenteel werkt het nog niet in portrait modus en de iPhone moet gejailbreakt zijn. Dit, plus het feit dat je natuurlijk eerst een enorme multitouch tafel moet aanschaffen, zorgen er momenteel voor dat deze gadget een hoog "leuk-maar-wat-moet-je-ermee" gehalte heeft. Voor de toekomst voorzien we echter boeiende toepassingen. Niet in de laatste plaats het eten van je ontbijt op de monitor terwijl je online aan het surfen bent.



Praat mee over dit artikel