John's Phone: simpeler kan niet


Er is al enige tijd een nieuwe "dumbphone" op de markt van Nederlands design en Chinese makelij: John's Phone. De ontwerper claimt vol trots dat het 's werelds meest eenvoudige telefoon is.

Enige tijd geleden hebben we de meest eenvoudige toestellen op de markt op een rijtje gezet. Daar stond de John’s Phone nog niet tussen, maar deze telefoon past zeker in de lijst met eenvoudige telefoons. John's phone is letterlijk een rechthoekig doosje met daarop de nummers 0-9, een opneem- en ophangknop, een sterretje en een hekje. Bovenop zit een klein beeldscherm waarop je inkomende oproepen kan zien. De meest bijzondere feature aan deze featureloze telefoon bevind zich achterop.

Telefoonboek en games!

Achterin het toestel zit een adresboek van papier! Deze wip je er eenvoudig uit en schrijven doe je met de pen die in de zijkant van het toestel zit geschoven. Achterin het boekje is er ruimte voor games: boter kaas en eieren. Het toestel is beschikbaar vanaf de website johnsphones.com vanaf €69,95. Als je het adresboekje hebt volgekladderd kan je die ook nieuw bestellen.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel