Nokia N8 hardwarefout?

· 85 reacties


Het lijkt erop dat de Nokia N8 een hardwarefout heeft waardoor de toestellen er spontaan mee ophouden. Op Nokia's eigen forum is er inmiddels een vijf pagina's lange thread waarin gebruikers het probleem melden.

Met ophouden wordt letterlijk elke functionaliteit bedoeld. De toestellen willen niet eens meer opladen. Een aantal reviewers, waaronder legende Eldar Murtazin, merkten het probleem ook al op. Murtazin houdt het simpel ‘zelfde verhaal als de Nokia 5800, beschadigde onderdelen in de eerste versie en alle toestellen hebben er last van’. Dit is misschien een voorbarige conclusie gebaseerd op de test van één toestel, ware het niet dat het Nokia forum bevestigt dat er een serieus probleem is.

Nokia Forum

Op het Nokia forum zijn inmiddels vijf pagina’s besteed aan het onderwerp. Onder de posters bevinden zich ook een aantal telefoonverkopers. Eén daarvan uit Thailand meldt dat ongeveer één vijfde van zijn klanten met een N8 dit probleem heeft.

Nokia laat in een reactie aan NieuweMobiel.NL weten dat het bedrijf zich niet herkent in de problemen, maar de berichten wel kent. Het Finse bedrijf onderzoekt de klachten. Heb je ook last van dit nare probleem, laat dan even een berichtje achter in de comments.

Bron: Intomobile.com



Praat mee over dit artikel