Eerste afbeeldingen Sony Ericsson Xperia arc HD Nozomi gelekt


Afbeeldingen van Sony Ericsson's nieuwste vlaggenschip de nieuwe Xperia arc HD aka Nozomi zijn binnen. Dit 720p-toestel zou naar verluidt ook over een 12 megapixel camera en een 1.5 dualcore processor beschikken.

Het toestel draagt bovenaan nog trots de naam 'Sony Ericsson', iets wat later altijd nog kan worden aangepast in 'Sony' alleen. Het ontwerp doet ons in ieder geval erg Sony's overkomen; strakke, moderne lijnen aangevuld met de nodige lichteffecten.

SE XPERIA arc HD Nozomi frontSony Ericsson Xperia arc HD Nozomi rear

Alhoewel het nog niet geheel duidelijk is of de camerasensor 12 megapixel groot is weten we wel het nodige over het beeldscherm. Dit 4.3 inch grootte scherm zou volgens het toestel zelf over een resolutie beschikken van 1280 bij 720 pixels. Dit resulteert in een hoog dpi-cijfer (dots per inch) van 320 waarmee het in de buurt komt van de 326 van de iPhone 4 en 4S. Ook bij de processor zijn nog wat vraagtekens te plaatsen, naar verluidt zou dit een 1.5 GHz dualcore-exemplaar zijn.

SE Xperia arc HD Nozomi system info LT26iSE Xperia arc HD Nozomi quadrant

De Quadrant-score komt in dit exemplaar uit op 1.800 en dat is beduidend lager dan wat bijvoorbeeld de Galaxy S2 haalt; 3.344. Het gaat hier om een ontwikkelexemplaar die nog niet voor de verkoop bedoeld is. Sony (Ericsson) heeft dus nog even tijd aan de arc HD te sleutelen. Maar als dit het uitgangspunt is, dan belooft de Nozomi / LT26i / arc HD een aardige killer-phone te worden!

Bron: iAndroid.co.il


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel