Sony Ericsson Nozomi heeft 12 megapixel camera

· 2 reacties


Gelekte EXIF-data, die bij het maken van een foto met de afbeelding meegestuurd worden, onthullen meer details van de Sony Ericsson Nozomi, die die het typenummer LT26i heeft. Het toestel draait waarschijnlijk op Android.

Eerder doken al foto’s van het toestel op. Daarop is te zien dat de voorzijde van de Nozomi deels gemaakt is van geborsteld aluminium. Het toestel zou een 4.3 inch scherm hebben met een resolutie van 1280 x 720 pixels, en worden aangedreven door een 1,5 GHz dualcore-processor. De hoge resolutie zou het toestel gelijktrekken met de Samsung Galaxy Nexus, die ook een De geruchten maken niet duidelijk welke markt het toestel gemaakt word.

Sony ericsson nozomi design

De Nozomi, die waarschijnlijk een andere naam krijgt als het toestel op de markt komt, zou de opvolger van de Xperia arc S kunnen zijn. Dit toestel is op dit moment het Android-topmodel van de Japans/Zweedse fabrikant. Een toestel met een 1,5 GHz dualcore processor brengt Sony Ericsson op gelijke voet met toestellen die concurrenten naar verluidt op de rol hebben staan.

Bron: Phonearena.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel