Publicatie plaatst plaatjes prijsbewuste Motorola “Penang”


Dit artikel geeft geen antwoord op de vraag hoeveel P's je in een nieuwskop kwijt kunt, maar wel hoe de aankomende Motorola Penang eruit ziet. De afbeeldingen zijn afkomstig van niemand minder dan Evan Blass. Op de foto's zien we een budget-smartphone waarvan we de uiteindelijke naam nog niet kennen.

Evan Blass heeft z'n plaatjes geplaatst op GadgetGang. Erg scherp zijn de afbeeldingen niet maar we zien wel dat het om een modern ogend toestel gaat met dubbele camera.

An image of the yet unannounced Motorola codenaam Penang in Basalt Blue by Evan Blass
Motorola 'Penang' in Basalt Blue

Het toestel krijgt volgens Blass de codenaam "Penang" en is daarmee vernoemd naar een deelstaat van Maleisië. Uit codenamen weet de auteur af te leiden dat er versies met 4G en met 5G van uitkomen. Verwacht wordt dat het nog naamloze Motorola toestel beschikt over 4GB aan RAM (werkgeheugen) en 64 of 128 GB aan opslaggeheugen.

Basalt Blue en Opal Silver

Naast de hierboven weergegeven Basalt Blue komt er ook een Opal Silver kleur beschikbaar. Wanneer dat precies gaat gebeuren is nog onbekend. Met de feestdagen voor de deur ligt het niet voor de hand dat dat nog in 2022 gaat gebeuren. Verwacht dus vroeg 2023 een aankondiging van moederbedrijf Lenovo.Praat mee over dit artikel