YouTube Remote beschikbaar voor Android


Met de YouTube Remote App voor Android kun je van je smartphone een afstandsbediening maken. Je hoeft slechts de app te installeren en in te loggen met je YouTube-account. Vanaf dan is het achterover leunen en zappen maar!

De applicatie is ontworpen om de inhoud van de populaire filmpjes-site op TV's te bekijken, en werkt samen met een speciale website, Youtube Leanback, die je op je TV moet zien te openen. Dat kan op verschillende manieren. Echte nerds hebben natuurlijk allang een PC naast hun TV. Als Google TV uitkomt kunnen normale mensen ook gebruik maken van Leanback.

Internetvideo's

Filmpjes op internet zijn fantastisch, maar soms wil je gewoon even op de bank kunnen zitten. Gebaseerd op de favorieten van je YouTube account en je kijkgeschiedenis serveert Leanback een reeks thema’s onderin waar je makkelijk met doorheen kunt zappen met een afstandsbediening.

De app in actie
De app in actie

De App

Nadat je de app op je toestel hebt geïnstalleerd open je die en log je in met dezelfde account die je wil gebruiken voor Leanback. De app doet de rest zelf. Je hoeft dus geen ingewikkelde internetinstellingen door te lopen. Met de app kan je video’s op je telefoon bekijken en met een druk op de knop stuur je de beelden naar een groter scherm.Praat mee over dit artikel