Firmware Update Friday - Week 45 2010

· 5 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Samsung Galaxy S, Sony Ericsson X10 mini (pro), De Motorola DEXT en de Motorola Backflip

Deze week een Firmware Update Friday die volledig aan Android-updates gewijd is. Meerdere fabrikanten helpen hun klanten deze week aan een nieuwe Android-versie. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen!

Samsung i9000 Galaxy S - Android 2.2 Froyo

Gebruikers van de Galaxy S krijgen via Samsung eigen softwarepakket Kies een update naar Android 2.2. Download de software van de webpage van Samsung om de update te krijgen.

Sony Ericsson Xperia X10 mini (pro) - Android 2.1

Heb je een Sony Ericsson Xperia X10 mini pro of een Sony Ericsson Xperia X10 mini? Dan kun je je telefoon upgraden naar Android 2.1. Kijk onderstaande video voor instructies:

Motorola DEXT - Android 2.1

Eigenaars van de Motorola DEXT kunnen een Over the Air update van hun toestel na Android 2.1 tegemoet zien. Voor hen geldt hetzelfde advies als voor eigenaars van de Galaxy S: update alleen over Wifi.

Motorola Backflip - Android 2.1

Gebruikers van de Motorola Backflip krijgen Over the Air update van hun toestel na Android 2.1. Je kunt het best alleen via een Wifi-verbinding upgraden.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe Firmware Update Friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel