LG InTouch Lady C320 gepresenteerd

· 1 reactie


LG is de laatste tijd volop bezig met de ontwikkeling van high-end toestellen die op Android en Windows Phone 7 draaien, maar het Koreaanse bedrijf vergeet telefoongebruikers met een klein budget niet.

De InTouch Lady mag een opvallende verschijning genoemd worden. LG kiest niet voor een standaard-formaat, en komt met een toestel met uitschuifbaar QWERTY-toetsenbord. Ingeklapt is het toestel slechts negen centimeter hoog, en zes centimeter breed. Dat maakt de telefoon vierkanter dan gebruikelijk. LG brengt het toestel in meerdere kleurcombinaties. Het toestel is beschikbaar in het wit met een oranje toetsenbord, in het wit met zwart toetsenbord en in het roze met een zwart toetsenbord.

Lglady

Messaging

Het volledige QWERTY-toetsenbord maakt de C320 volgens LG zeer geschikt voor het gebruik van messaging. De telefoon wordt geleverd met Facebook en Twitter-ondersteuning. De InTouch Lady is duidelijk een budget-telefoon. De 2-megapixel-camera zal niet voor indrukwekkende resultaten zorgen, en het Java-besturingssysteem is lastig uit te breiden. Druk SMS'ende scholieren met een prepaid-abonnement zullen over die nadelen heen kijken. Voor hen zal deze bescheiden telefoon een uitkomst zijn.



Praat mee over dit artikel