OnePlus 9 Pro met gebogen scherm lekt uit


Nadat we eerder al afbeeldingen van de OnePlus 9 zagen is het dit keer de beurt aan z'n grote broer de 9 Pro. Qua uiterlijk zijn er niet eens zoveel verschillen los van het gebogen scherm en de extra camera achterop.

OnePlus lijkt voor zowel de OnePlus 9 als OnePlus 9 Pro hetzelfde recept te gebruiken. Een randloos scherm met schermgat voor de selfiecamera, en een uitstekend camera-eiland in de linker bovenhoek. Krijgt de OnePlus 9 een plat scherm, de OnePlus 9 Pro die vandaag de hoofdrol speelt krijgt een licht gebogen variant van 6,7 inch groot.

OnePlus 9 Pro render
Een render van de OnePlus 9 Pro

Bovenstaande afbeelding is afkomstig van @onleaks met de waarschuwing dat de cameraindeling nog iets kan wijzigen. Maar dat hij vier aparte lenzen krijgt lijkt zeker. Ook de OnePlus 8 Pro, de directe opvolger van deze 9 Pro, heeft eenzelfde aantal camera's achterop. Vermoedelijk krijgt hij naast een primaire lens, een ultra-groothoek, zoom- en dieptecamera. Op dit gebied verschilt de Pro-variant van de andere modellen die geen aparte zoomlens hebben.

Lancering OnePlus 9 Pro

De komst van de OnePlus 9 Pro wordt ergens in maart verwacht, waarschijnlijk samen met de OnePlus 9. OnePlus kondigt al langer een Pro-variant aan van haar vlaggenschip aan dus groot was de verrassing toen de 8T werd aangekondigd. De komst van een OnePlus 8T Pro bleef namelijk uit.

Ontvang een e-mail wanneer de 9 Pro verkrijgbaar is


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel