SkyFire uit App Store gehaald


SkyFire, de browser die het mogelijk maakt Flash op iOS te bekijken, moest vijf uur na lancering uit de App Store gehaald worden. De servers van SkyFire konden het dataverkeer van de Flash-conversie naar HTML5 niet aan.

Afgelopen dinsdag berichtten we over de aanstaande release van de SkyFire app. Deze app, een browser gebaseerd op Safari, maakt het mogelijk om Flash videobeelden op iOS te kijken door ze op eigen servers te converteren naar HTML5. We konden toen al melden dat één van de nadelen was dat het converteren veel bandbreedte vreet. Dit nadeel brak de makers van app vijf uur na release van gisteren al op. Ze trokken de app terug en deze maakt zijn retour pas weer wanneer de servercapaciteit is aangepast. Toen we zojuist nog zochten in de App Store was het in ieder geval nog niet zover.

Review

Engagdet was er op tijd bij en wist SkyFire te downloaden en te reviewen. Hieruit bleek nog meer narigheid omtrent de nu al beruchte applicatie. Er kan niet door- of teruggespoeld worden in de videobeelden. Je moet het hele ding dus in één keer afkijken, of je bus nou al bij de halte is of niet.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel