Schema bevestigt Quad Camera op OnePlus 8 Pro


Er is een schematische tekening opgedoken van wat de OnePlus 8 Pro moet worden. De informatie hierop bevestigt eerdere berichten over een viervoudige camera achterop en dubbele selfiecamera in een schermgat voorop.

Maar eerst nemen we je terug naar halverwege oktober 2019. Toen lekten namelijk renders op van de vermeende OnePlus 8 (Pro). Ze waren afkomstig van @onleaks en zijn het gevolg van ontvangen geruchten. Eerdere renders van @onleaks kwamen juist tot stand dankzij gelekte fabriekstekeningen. De tekeningen van vandaag bevestigen nu een groot deel van die eerdere informatie.

OnePlus 8 Pro schema
Schema van OnePlus 8 Pro

Achterop zien we een pil-vormige cameramodule met drie sensoren, daaronder een LED-flitser en links daarvan nog een camerasensor met vermoedelijk een laser autofocus. In totaal dus 4 camera's, 1 meer dan de huidige 7T Pro. Nieuw hierin is de ToF-camera waarmee het beter diepte kan waarnemen. Ideaal voor VR-toepassingen of een verbeterde portretmodus.

Punch-hole

Weg is echter de pop-up selfiecamera. Die zit nu in het scherm verwerkt. Het gaat om een dubbel exemplaar net als bij de Samsung Galaxy S10+ al zit hij bij OnePlus links. Hoe innovatief en 'cool' een pop-up selfiecamera ook is, het mechanisme is niet erg waterbestendig. Iets wat OnePlus met deze punch-hole opstelling oplost. Voor de reguliere OnePlus 8 wordt mogelijk een enkele selfiecamera toegepast. Hiermee gaat de OnePlus 8-serie wel erg lijken op de huidige Samsung Galaxy S10-serie.

(via)


Prijsvergelijker OnePlus 8 Pro
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Proshop
256 GB Green
€ 1.005,41 € 1.005,41   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de OnePlus 8 Pro


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel