Samsung kondigt telefoon aan voor kinderen en jonge volwassenen


Samsung kondigt met de S3030 Tobi een geheel nieuwe telefoon aan voor kinderen en jonge volwassenen. Diverse speciale functies moeten niet alleen deze doelgroep aanspreken, ook ouders opgelet!

Samsung ziet dat mensen steeds op jongere leeftijd een mobiele telefoon gebruiken en wil met een speciale telefoon de harten van kinderen en jonge volwassenen veroveren. Daarnaast kunnen ouders met de Tobi hun kroost voorzien met een telefoon met de nodige veiligheidsfuncties.

Samsung kondigt telefoon aan voor kinderen en jonge volwassenen
Speelse Samsung Tobi

Zo beschikt de Tobi over SOS oproep, SOS berichten en kunnen zelfs nep-gesprekken gevoerd worden! Handig om belangrijk mee over te komen zonder dat je beltegoed op raakt. Daarnaast is de van ecologische materialen vervaardigde Tobi in verschillende speelse kleuren verkrijgbaar en voorzien van drie vrolijke animerende thema's. En mocht je toch uitgekeken raken dan is de achterzijde te voorzien van nieuwe covers waarachter je een foto van bijvoorbeeld je idool kunt schuiven.

De Samsung Tobi zal in zes verschillende kleuren verkrijgbaar zijn; Sweet Pink, Loyal Blue, Apple Green, Bright Orange, Oasis Blue en Snow Silver. Het toestel eind dit jaar of begin volgend jaar verkrijgbaar zijn tegen een nog onbekend bedrag.



Praat mee over dit artikel