Asus P565 smartphone; stijlvol en snel


Asus heeft vandaag de nieuwe Asus P565 smartphone aangekondigd; een elegant ontworpen snelheidsmonster. Met zijn ingebouwde 800 MHz processor en 2.8 inch VGA resolutie touchscreen is de P565 ideaal voor multimedia toepassingen!

Asus zelf noemt de P565 "ultra-stijlvol en ultra-krachtig". Op zich geen loze woorden als je bedenkt dat de nieuwe Asus P565 over een 800 MHz krachtige Marvell PXA930 processor beschikt. Qua beeldscherm valt de P565 overigens ook ruim uit; het 2.8 inch grootte touchscreen kan overweg met een VGA resolutie. Dat zijn dus 480 bij 640 pixels! Ook de P565 beschikt over de nieuwe Glide interface van Asus, waar ook de P522w mee is uitgerust. Glide herkent onder andere zooming, selecting, scrolling en flipping handelingen.

Asus P565 smartphone; stijlvol en snel
Nieuwe en snelle Asus P565

Die snelle processor zet je onder andere in voor het bewerken van documenten, surfen en het bekijken van video's. Indien nodig zelfs tegelijkertijd! De achterzijde is grotendeels met leer bedekt waardoor de P565 naast snel ook nog eens stijlvol is.

De verkoopprijs en verkoopdatum zijn nog onbekend. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis in voor onze reminder service. Eenmalig een e-mail ontvangen wanneer het toestel in de winkel ligt. Inschrijven kan op de P565 specificatiepagina.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel