HTC Sensation XL komt aan in Nederland


Ruim op tijd voor de feestdagen brengt HTC de Sensation XL naar Nederland. Het Android-toestel met groot 4.7 inch display is te krijgen bij meerdere webshops en ligt ook in offline-winkels op kopers te wachten.

De Sensation XL is het grootste Android-toestel dat HTC op dit moment op de markt brengt. Het toestel draait op Android 2.3 Gingerbread, uiteraard uitgebreid met de eigen Sense-skin van HTC, die licht is aangepast aan het grote schermformaat. De Sensation XL wordt aangedreven door een processor met een kloksnelheid van 1.4 GHz. Het gaat daarbij wel om een single-core exemplaar. Los is het toestel het goedkoopst bij Belsimpel.

2011278 htc sensation xl

Het nieuwe toestel is uitgerust met de audiotechnologie van Beats by Dr Dre, waardoor de audioprestaties van het toestel aanzienlijk beter zou moeten zijn dan die van concurrerende smartphones. Hoewel HTC bij de presentatie van het toestel aangaf dat deze voor iets minder dan 600 euro op de markt zou komen, blijkt uit de prijsvergelijker op deze website dat de Sensation XL rond de 500 euro kost, zonder de korting van een eventueel abonnement.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel