Samsung bevestigt batterijproblemen Galaxy S4 (Update)

· 10 reacties


Samsung erkent dat sommige gebruikers van een Galaxy S4 last hebben van opzwellende batterijen. Getroffen gebruikers komen in aanmerking voor gratis vervanging van de batterij.

De Galaxy S4 is alweer een tijdje uit en steeds vaker krijgen gebruikers te maken met een bijzonder fenomeen. Sommige gebruikers klagen over teruglopend uithoudingsvermogen, oververhitting, en zelfs uitdijende exemplaren. Ja we hebben het nog steeds over de S4.

Samsung Galaxy S4 accu
Dikker worden, het is nooit leuk

Het zou de schuld zijn van de batterij die naar verloop van tijd dikker wordt. Samsung raadt getroffen klanten nu aan naar een Samsung service center te gaan waar je een gratis batterij krijgt. Volgens een onbevestigd bericht zou een enkele buitenlandse retailer al 30% van de klanten hebben zien terugkomen met deze klacht. Heb jij ook te maken met een dikker wordende batterij? Laat het ons weten!

Update: Samsung Nederland stelt dat in Nederland minder dan 1% van de gebruikers te maken heeft met dit probleem. Klanten met een licht opgebolde batterij kunnen via het Samsung Service Center hun batterij gratis omruilen voor een nieuwe batterij.

Bron: Mobiflip.de


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S4 i9505
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon
Black
€ 184,66 € 184,66   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S4 i9505


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel