HTC kondigt 5,9 inch grote One Max aan met vingerafdrukscanner

· 2 reacties


Vingerafdrukscanners raken op de valreep van 2013 weer helemaal in. HTC kondigt vandaag de One Max aan met een exemplaar op de achterkant.

De One Max is feitelijk een HTC One maar dan groter. Het toestel beschikt over een Full HD beeldscherm, draait HTC Sense 5.5, beschikt over een Snapdragon 600 processor op 1,7 GHz, schiet foto's met een UltraPixel-camere en heeft BoomSound, BlinkFeed en Zoe. Het grootste verschil, naast het formaat, is de vingerafdrukscanner op de achterzijde. Hiermee kun je het toestel snel ont- en vergrendelen en zijn er applicaties mee te openen. Ook nieuw is de microSD-geheugenkaartslot. Hiermee kun je de al aanwezige 16 GB eenvoudig zelf uitbreiden.

HTC One Max

HTC hoopt de One Max in de kleur Glacial Silver vanaf de tweede helft van november te kunnen leveren. De adviesprijs bedraagt een stevige 749 euro. Dat is bijna 100 euro meer dan z'n concurrent van Samsung, de Galaxy Note 3. HTC heeft een speciale accessoire ontwikkeld die naast de nodige beschierming ook 1150 mAh aan extra batterij levert. Hoeveel deze Power Flip Case moet kosten is niet bekend gemaakt.


Prijsvergelijker HTC One Max

Toon alle aanbiedingen van de HTC One Max


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel