Firmware Update Friday - Week 42

· 5 reacties


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Sony Xperia Z1, Xperia Z Ultra en de Samsung Galaxy S4.

Sony Xperia Z1 en Xperia Z Ultra

Eigenaren van een Xperia Z1 of Xperia Z Ultra kunnen zich verheugen op een update deze week. De update verandert niets aan de Android-versie maar brengt wel verbeterde algemene camerakwaliteit van de Xperia Z1. Ook is er aan het Smart Camera-platform gesleuteld waardoor Xperia-apps zoals Burst Mode, Superior Auto, AR Effect en Sweep Panorama soepeler draaien. Voor de Xperia Z Ultra zorgt de update voor een gevoeliger touchscreen die voor zowel vingerinvoer als via styli geldt.

Samsung Galaxy S4 - Android 4.3

We hebben de grootste update voor het laatst bewaard; Android 4.3 voor de Galaxy S4. Het lijkt voorlopig alleen te gaan om internationale modellen die unlocked zijn. We hebben nog geen Nederlandse berichten ontvangen over een arriverende update, maar erg lang kan het dus niet meer duren.

De update brengt naast een gloednieuwe Android-versie ook ondersteuning voor Samsung's Galaxy Gear-smartwatch en zaken als Knox-beveiliging. Laat ons gerust weten of jij de update al ontvangen hebt. Je kunt controleren of deze klaar staat via Instellingen > Meer > Toestel-info > Software-update.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel