Bewegende beelden LG GW620 met Android

· 2 reacties


Nadat we halverwege juli het eerste op Android gebaseerde toestel van LG ontdekten is het niet bepaald stil gebleven rondom dit toestel. Vandaag tijd voor bewegende beelden van de LG GW620.

De maker van de video, die overigens geen geluid heeft opgenomen, geeft een demonstratie van de LG GW620 die onder Android draait. Het lijkt helaas over een drukgevoelig touchscreen te beschikken. Verwacht hier dus geen capacitief beeldscherm.

LG heeft enigszins geprobeerd om haar S-Class gebruikersinterface toe te passen. Zo kun je van de ene naar het andere homescreen door met je vinger een veeg-beweging te maken. Ook zijn de vier icoontjes onderin het scherm zichtbaar die snelkoppelingen zijn naar veelgebruikte functies. Verder is de toegepaste Android versie redelijk 'kaal'. Gelukkig beschikt dit ook over voldoende mogelijkheden, alleen het zal het eye-candy gehalte zal wat lager uitvallen.

De LG GW620 een Android smartphone met 3.0 inch resistive touchscreen met HVGA resolutie (480 x 320 pixels). De GW620 beschikt over een 5 megapixel camera inclusief flitser. Het geheugen van dit LG Android toestel is middels MicroSD geheugenkaarten uit te brengen. Ook kun je je eigen koptelefoon gebruiken dankzij de aanwezige 3.5 mm audio jack uitgang.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel