LG maakt met GW620 debuut op Android markt


LG heeft zoals verwacht haar eerste op Android gebaseerde smartphone aangekondigd; de GW620. Het was NieuweMobiel wat in juli de GW620 voor het eerst bekend maakte dat als alles meezit in het vierde kwartaal verkrijgbaar zal zijn.

De GW620 kent hierdoor weinig echte verrassingen; een 3 inch touchscreen met uitschuifbaar QWERTY toetsenbord. De LG GW620 krijgt een redelijk standaard versie mee van Android. Opmerkelijk, want LG heeft hoge ogen gegooid met hun gebruikersvriendelijke S-Class interface. Raar dus dat deze niet in één of andere vorm naar het Android platform geporteerd is.

LG GW620
LG GW620

Schamen

In het persbericht wat LG vandaag uit deed gaan is wat opmerkelijks gaande. Wie het persbericht leest krijgt haast de indruk dat LG zich schaamt voor het eerste Android toestel. Zo blijven ze maar hameren op het feit dat ze zeer spoedig vele Windows Mobile toestellen aan gaat kondigen. Blijkbaar hebben ze bij LG Head Quarters het vermoeden dat ze softwarereus Microsoft te vriend moeten houden, iets wat ze met de aankondiging van een op Google's Android gebaseerde smartphone overduidelijk niet doen.

De LG GW620 zal vanaf het vierde kwartaal verkrijgbaar zijn. Prijzen zijn op dit moment nog niet bekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel