LG GW620

5,5 / 10 op basis van 6 reviews
Niet meer nieuw verkrijgbaar
LG GW620
LG GW620 zijkant geopend
LG GW620 voorkant gesloten

Reviews over de LG GW620

5,5
6 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
3 reviews
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews
€ 50 verdienen?

Iedere maand weer verloten we een waardebon van € 50 onder alle inzenders van een ervaring. Het enige wat je hoeft te doen is laten weten wat je van dit product vindt. Klik op de knop hierboven om te beginnen.


Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


“LG GW620 review”

·

  • Compact toestel
  • Fijn QWERTY toetsenbord
  • Prima uithoudingsvermogen
  • Verouderde Android versie
  • Resistief touchscreen

LG GW620 review: lG GW620 review De LG In Touch GW620 is het eerste Android toestel van LG en wordt vooral in de markt gezet als een social networking telefoon. Het toestel heeft een volwaardig QWERTY toetsenbord, 3 inch touchscreen, WiFi, GPS plus kompas en een 5 megapixel camera. En in combinatie met Android Market zorgt dit ervoor dat je de telefoon volledig naar eigen wens kunt personaliseren.


·

Ik heb deze telefoon nu 1,5 jaar in gebruik. Ik heb hem 3x weggebracht voor reperatie. twee weken geleden voor het laatst waardoor ik nu een update erop heb van android en ook kan whatsappen (erg handig). Ik heb deze tel gekocht omdat ik hem er leuk uit vond zien (toetsenbord). Ik heb hier erg spijt van want de tel vind ik niet makkelijk in het gebruik. Hij is sloom en er gaan snel dingen kappot. De eerste keer ging hij niet meer aan, tweede keer deden een aantal knoppen het niet meer en de laatste keer zei die bij het opstarten van de tel 'Onverwachts gestopt'. Erg irritand en ben er veel geld aan verloren te gaan (door hem steeds kwijt te zijn en toch nog te moeten betalen voor internet terwijl ik een andere mob in gebruik had die geen internet ondersteunde. Heb trouwens nooit een leentoestel gekregen toen mijn abbonoment nog liep (HI). Nu heb ik een sim only en die is in mei afgelopen. Android ben ik wel over te spreken, dus advies is om een andere (bijv, htc) telefoon te kopen met android erop. De belkwaliteit is erg slecht, geruis en mensen kunnen me niet verstaan. Heb hem nu altijd op zijn hardst staan en dit is niet pratkisch want ik kan hem niet aan mijn oor houden.Wat ik het vervelends vind, is dat als je gebeld wordt, dat je vaak je beltoon hoort afgaan maar je niet kan opnemen. Dit gebeurd als ik hem in mijn hand heb en ik bezig ben met bijv. een bericht sturen. Ook soms als ik hem gewoon oppak van een tafel. Oordopjes van LG waren ook binnen drie weken kappot. Dus conclusie: neem deze telefoon niet want je gaat er zeker spijt van krijgen!
ps. prijs/kwaliteit vind ik een grote grap, deze tel is niet eens 100eu waard

0 0

·

Echt een waardeloze telefoon Wi-Fi doet het bij mij niet goed. Apps downloaden doet het ook slecht en de touchscreen werkt ook niet goed. Echt een verschrikkelijke telefoon veel te duur ook ;s

0 0

Alle LG GW620 reviews


De LG GW620 in het nieuws

LG GW620 Video

Bewegende beelden LG GW620 met Android

Telefoonnieuws ·

Nadat we halverwege juli het eerste op Android gebaseerde toestel van LG ontdekten is het niet bepaald stil gebleven rondom dit toestel. Vandaag tijd voor bewegende beelden van de LG GW620.

De maker van de video, die overigens geen geluid heeft opgenomen, geeft een demonstratie van de LG GW620 die onder Android draait. Het lijkt helaas over een drukgevoelig touchscreen te beschikken. Verwacht hier dus geen capacitief beeldscherm.

LG heeft enigszins geprobeerd om haar S-Class gebruikersinterface toe te passen. Zo kun je van de ene naar het andere homescreen door met je vinger een veeg-beweging te maken. Ook zijn de vier icoontjes onderin het scherm zichtbaar die snelkoppelingen zijn naar veelgebruikte functies. Verder is de toegepaste Android versie redelijk 'kaal'. Gelukkig beschikt dit ook over voldoende mogelijkheden, alleen het zal het eye-candy gehalte zal wat lager uitvallen.

De LG GW620 een Android smartphone met 3.0 inch resistive touchscreen met HVGA resolutie (480 x 320 pixels). De GW620 beschikt over een 5 megapixel camera inclusief flitser. Het geheugen van dit LG Android toestel is middels MicroSD geheugenkaarten uit te brengen. Ook kun je je eigen koptelefoon gebruiken dankzij de aanwezige 3.5 mm audio jack uitgang.


Beknopte specificaties van de LG GW620

Afmetingen 109 x 55 x 16 mm
Gewicht 139 gram
Codenaam LG Eve
Platform
Android 1.5 (Cupcake)
Beeldscherm
Kleurenbeeldscherm 3.0 inch, TFT
Hardware
Camera 5 MP
Processor 528 MHz, Qualcomm MSM
Selfiecamera
Geheugen
Intern geheugen 512 MB (Opslaggeheugen), 256 MB (Werkgeheugen (RAM))
Voeding
Batterij Verwisselbaar
Gegevensnetwerk
4G (LTE)

Alle LG GW620 specificaties


Alternatieven van de LG GW620

Scroll de tabel hieronder om meer te zien
Productafbeeldingen zijn op schaal
LG GW620
Doro 7030
Doro 6620
Doro 7080
RugGear RG360
 Huidig product    
Android1.5 (Cupcake)
10
Kleurenbeeldscherm3.0 inch, TFT2.8 inch, TFT2.8 inch, TFT2.8 inch, TFT3.0 inch, TFT
Camera5 MP3.2 MP
2 MP
Processor528 MHz, Qualcomm MSM1.1 GHz, MediaTek MT6731V, quad coreMediaTek MT6276W, quad coreMediaTek MT6731V, quad core1.28 GHz, MediaTek MTK6739, quad core
Selfiecamera
Intern geheugen512 MB (Opslaggeheugen), 256 MB (Werkgeheugen (RAM))
4 GB (Opslaggeheugen), 512 MB (Werkgeheugen (RAM))8 GB (Opslaggeheugen), 1 GB (Werkgeheugen (RAM))
BatterijVerwisselbaar1350 mAh, verwisselbaar800 mAh, verwisselbaar1350 mAh, verwisselbaar3000 mAh, verwisselbaar
4G (LTE)

Volledige vergelijking LG GW620 en deze alternatieven of vergelijk met andere modellen


Vragen en antwoorden over de LG GW620