Samsung Jet, Star en S5200 in speciale Pink Ribbon editie


Vanaf oktober brengt Samsung in samenwerking met KPN de populaire Jet, Star en S5200 in een Pink Ribbon editie. Per verkochte telefoon wordt 10 euro gedoneerd aan de Stichting Pink Ribbon in hun strijd tegen borstkanker.

Volgende maand staat wereldwijd bekend als borstkankermaand, en zoals vrijwel elk jaar zijn er dan speciale Pink Ribbon toestellen verkrijgbaar van Samsung. Ditmaal de eer aan de Samsung Star, Samsung Jet en de Samsung S5200.

Samsung Jet, Star en S5200 in speciale Pink Ribbon editie
Samsung Jet, Star en S5200 in Pink Ribbon uitvoering

De speciale Pink Ribbon uitvoering zal vanaf 1 oktober verkrijgbaar zijn en de toestellen zijn voor de gelegenheid in het wit uitgevoerd. Schaf je een Pink Ribbon uitvoering aan, dan doneer je automatisch 10 euro aan de stichting die zich actief inzet voor de bestrijding tegen borstkanker. Daarnaast ontvang je een speciaal Pink Ribbon telefoonsieraad. Wil je het toestel gelijk bestellen direct een bijdrage leveren? Klik dan hier voor de Samsung Star Pink Ribbon of hier voor de Samsung Jet Pink Ribbon.

4e keer

Het is het vierde jaar dat KPN en Samsung zich inzetten voor de Stichting Pink Ribbon. Over de afgelopen 3 jaar is aan de Stichting Pink Ribbon een bedrag gedoneerd van in totaal 600.000 EURO.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel