Afbeelding toont waterdichte BlackBerry Motion zonder toetsenbord


Een doorgaans betrouwbare bron heeft een afbeelding gepubliceerd van een nog onbekende BlackBerry-telefoon. Het gaat naar verluidt om de BlackBerry Motion; het allereerste waterdichte toestel onder BlackBerry-naam.

Uit de afbeelding lijkt de BlackBerry Motion te beschikken over een touchscreen dus zonder toetsenbord. We zien onderaan het scherm een vrij grote ruimte waar een fysieke knop geplaatst is. De rand lijkt van metaal te zijn gemaakt en naast een volumeknop en powerknop zien we nog een derde onbekende knop. Verder zien we onderaan gewoon een audio-jack aansluiting voor je koptelefoon die gecombineerd is met een USB C-poort. Uit eerdere geruchten weten we dat dit hoogstwaarschijnlijk BlackBerry's eerste waterdichte telefoon is.

BlackBerry Motion
BlackBerry Motion 'Krypton'

De BlackBerry Motion stond eerder nog bekend onder z'n codenaam 'Krypton'. Mogelijk is 'Motion' de uiteindelijke naam al koos BlackBerry voor toestellen met alleen een touchscreen voor de naam DTEK. Deze Motion lijkt wat ons betreft ook niet echt een opvolger voor de eerdere DTEK50 en DTEK60. Het blijft nog even onduidelijk wanneer BlackBerry dit waterdichte toestel gaat aankondigen. Het zou kunnen wachten tot de CES-beurs begin januari in Las Vegas maar dat lijkt nu nog wel erg ver weg. Om nog maar niet te spreken over het MWC in Barcelona dat eind februari 2018 plaatsvindt.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel