Firmware Update Friday - Week 41 2011


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de LG Optimus 3D, Apple iPhone 3G S en Apple iPhone 4.

LG Optimus 3D - 3D Game Converter

LG komt met een update voor Optimus 3D, het eerste 3D-toestel van het Koreaanse merk. Voor veel eigenaren van het toestel zal het als een teleurstelling komen dat Android 2.3 Gingerbread nog niet naar hun toestel komt. Het gaat namelijk om een onderhoudsupdate, gebaseerd op Android 2.2.2. Daarnaast komt LG in deze software met de 3D game-converter, die ervoor zorgt dat 2D-games automatisch omgezet kunnen worden naar 3D. De update komt over-the-air, en wordt automatisch aangeboden. Het is aan te raden de update alleen te downloaden als je verbinding hebt met een WiFi-netwerk, en eerst een back-up te maken.

Apple iPhone 3G S en Apple iPhone 4 - iOS 5

Een nieuwe versie van iOS voor eigenaren van de iPhone 3G S en de iPhone 4. Deze nieuwe versie biedt een aantal verbeteringen ten opzichte iOS 4, die we hier uitgebreid beschreven hebben. iOS 5 is de laatste versie van iOS die alleen via iTunes geïnstalleerd kan worden. Je hebt daarvoor versie 10.5 van iTunes nodig. De volgende update komt Over-the-Air.

Sommige gebruikers melden dat ze foutcode 3200 krijgen. Als dit bij jou ook het geval is, is het beter om een dag later weer te proberen.

Blijf up to date en tot volgende week, voor een nieuwe firmware update friday!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel