“Steve Jobs op podium bij presentatie iPhone 5”


Volgens persbureau Reuters zal Steve Jobs morgenavond, tijdens de presentatie van de nieuwe iPhone, op het podium verschijnen. Hij zou dat doen om aandeelhouders gerust te stellen over zijn rol bij Apple.

Volgens analisten is het goed voor het vertrouwen van aandeelhouders als Steve Jobs laat zien dat hij betrokken blijft bij de ontwikkeling van nieuwe producten van Apple. Jobs is de man die Apple van een computerfabrikant op achterstand omtoverde tot het bedrijf met de hoogste beurswaarde ter wereld. Hij was nauw betrokken bij de ontwikkeling van de iMac, de iPod, iPhone en iPad.

2011200 jobs hero20110329

Niet alleen aandeelhouders zullen blij zijn met een optreden van Jobs. Apple-fans wereldwijd zien hun tech-idool maar al te graag op het toneel verschijnen. De vraag is of Jobs gezondheid toelaat dat hij actief deelneemt aan de presentatie. Jobs stopte in augustus met zijn rol als CEO omdat hij met gezondheidsproblemen kampt. Wat Jobs precies scheelt is niet bekend. Wel is bekend dat hij meerdere keren kanker overwon. Gefluisterd wordt dat de ziekte teruggekomen is.

Bron: Finance.yahoo.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel