Vodafone komt met nieuwe prepaid-bundels voor mobiel internet


Vodafone gaat vanaf 1 november 2011 nieuwe prepaid bundels voor mobiel internet in de markt zetten: Web BloX, Web + Sms BloX en Web + Sms + Bel BloX. Nieuw is onder andere de optie waarbij bellen en data zijn opgenomen in één bundel

Vodafone gaat de bundels in drie varianten aanbieden. Web Blox is aan te schaffen voor 9,50 euro per maand en je verkrijgt dan 100 MB. Web+Sms Blox is een combinatie van 250 MB data en 500 Sms'jes voor een tarief van 14,50 euro per maand. De laatste versie, Web+Sms+Bel Blox biedt 500 MB, 5000 Sms'jes en 200 belminuten voor 34,50 euro per maand.

Newbury shuttle bus

De Web BloX en Web+Sms BloX verlengen automatisch aan het einde van de geldigheid van de BloX. Dat wil zeggen dat als je voldoende tegoed hebt de 9,50 of 14,50 euro af te laten schrijven aan het eind van de maand de BloX automatisch wordt verlengd. Onvoldoende tegoed betekent dat je de BloX opnieuw moeten activeren.

Duurder?

Al met al zijn die tarieven hoger dan de bundels die Vodafone momenteel biedt. Internet basis Blox geeft de gebruiker voor 9,50 euro 250 MB en Smatphone Blox 1 Gb voor 14,50 euro per maand. Daar staat weer tegenover dat het buitenbundeltarief van de nieuwe prepaid bundels is gehalveerd, van 30 cent per MB naar 15 cent per MB.

Vodafone vermeldt expliciet dat de mobiel internetbundels overal voor te gebruiken zijn. Dus ook voor VoIP-diensten. Ook blijft de dagbundel in stand en krijgt de gebruiker verder een sms'je toegestuurd, wanneer 80 procent van het datategoed is opgebruikt.

Bron: Vodafone.nl



Praat mee over dit artikel