OnePlus bevestigt nieuwe McLaren Edition-mobiel


OnePlus kondigt samen met McLaren op 10 oktober een nieuw gezamenlijk toestel aan. Vermoedelijk gaat het om een McLaren Edition van de OnePlus 7T of 7T Pro. Die eerste is al officieel en die laatste moet nog worden aangekondigd.

Eerder vanochtend plaatste topman Pete Lau al een teaser op z'n Twitter tijdlijn. Inmiddels is er ook een officieel persbericht die de komst van een nieuw OnePlus McLaren Edition-telefoon aankondigt. De vorige McLaren-telefoon van OnePlus was de OnePlus 6T McLaren Edition en werd nog met een 30 Watt Warp-oplader geleverd. Echter krijg je die er bij de reguliere OnePlus 7T ook al bij dus we houden sterk rekening met een verhoging van vermogen.

OnePlus en McLaren
OnePlus en McLaren slaan handen weer ineen

Zoals in de inleiding is het nog onduidelijk of het om een McLaren Edition gaat van de OnePlus 7T of de nog aan te kondigen OnePlus 7T Pro. Gelet op het karakter van de McLaren-uitvoeringen zijn we geneigd voor die laatste te gaan. Dat zijn immers de meest uitgebreide en snelste modellen, iets wat goed aansluit bij het merk McLaren. Qua uiterlijk verwachten we verder zwart met oranje accenten met een overdaad aan koolstofvezel en mogelijk meer RAM-geheugen en opslaggeheugen.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel