OnePlus 6T McLaren Edition aangekondigd met 10GB aan RAM en 30W-lader


OnePlus heeft een speciale uitvoering van de OnePlus 6T aangekondigd die het met autofabrikant McLaren heeft ontwikkeld. De OnePlus 6T McLaren Edition beschikt over onnodig veel werkgeheugen en wordt geleverd met een extra snelle oplader van 30 Watt.

De OnePlus 6T McLaren Edition is verder te herkennen aan het oranje randje. De sportwagens van McLaren zijn vaak in Papaya Orange te vinden. Ook het F1-team rijdt daarmee. De McLaren Edition is nagenoeg gelijk aan de reeds aangekondigd 6T. Verwacht dus een 6,41 inch groot AMOLED-scherm met druppelvormige notch en ingebouwde vingerafdrukscanner.

OnePlus 6T McLaren Edition
De OnePlus 6T McLaren Edition

Nieuw is de verhoging van het werkgeheugen naar 10 GB, meer dan je ooit nodig zult hebben. In de achterkant heeft OnePlus verder carbon fiber toegepast wat uiteraard een knipoog is naar de F1-wereld. Om zeker te weten dat je de link met McLaren meekrijgt is de naam ook onderaan terug te vinden. Een samenwerking met een snel automerk kan natuurlijk niet zonder iets snels mee te leveren. Omdat de Snapdragon 845, momenteel de meest krachtigste en snelste processor, niet nog sneller kan is er gekozen voor nog sneller opladen. Speciaal hiervoor is Warp Charge 30 bedacht; opladen met 30 Watt wat 38% sneller is dan z'n voorganger. Een volle dag bereik je daarmee in 20 minuten.

13 december verkrijgbaar

In de software heeft OnePlus verder wat wallpapers, thema's, icoontjes en animaties van McLaren gestopt. In de doos vinden we verder een boekje met wat geschiedenis over het McLaren-merk, een carbon fibre sample van de MCL33 F1-wagen van 2018, de Warp Charge 30-lader en een oranje geweven datakabel. De OnePlus 6T McLaren Edition is vanaf 13 december om 10:00 te bestellen voor het bedrag van 709 euro. Dat is zo'n 70 euro meer dan de 256 GB-uitvoering van de reguliere 6T.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel