Opvallende BlackBerry Passport in Nederlandse winkels

· 2 reacties


Sneller dan verwacht ligt de vierkante Passport in de Nederlandse winkels. Het toestel lijkt kenmerkt voor de nieuwe koers van BlackBerry. Een opvallend design dat helemaal toegespitst is op productiviteit.

In het buitenland lag de Passport al iets eerder in de winkel en daar ging het hard. Relatief gezien dan want BlackBerry verkocht er in korte tijd al 200.000 van. Dat zijn aantallen die ze lange tijd niet meer gezien hebben en dat vraagt om een feestje. De BlackBerry Passport is niet alleen maar een vreemde verschijning, het heeft ook een doel. Het 4,5 inch grote beeldscherm is net zo breed als hoog waardoor spreadsheets en documenten zonder horizontaal scrollen gelezen kunnen worden.

BlackBerry Passport

Terug is het toetsenbord al is die ook enigszins vernieuwend. Naast reguliere knoppen is het toetsenbord ook aanraakgevoelig en daardoor kun je scrollen en de cursor verplaatsen. Toetsenbord en trackpad in één dus. Wie zakelijk flink aan het werk wil kan al een Passport bemachtigen voor los 526 euro en in veel gevallen gratis in combinatie met een abonnement.


Prijsvergelijker BlackBerry Passport

Toon alle aanbiedingen van de BlackBerry Passport


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel