Foto’s van vermoedelijke Sony Nexus X telefoon duiken op

· 3 reacties


Er staan momenteel enkele foto's op Picasa van een Sony-telefoon met Google-logo. Het bovenschrift luidt; 'Nexus X'. Hoax? Of is dit het bewijs dat Sony met een eigen Nexus-telefoon bezig is?

Het gerucht gaat al langer dat iedere Android-partner een eigen Nexus-telefoon mag maken. Voorwaarde is wel dat het gevrijwaard is van bloatware en dus draait onder een stock-versie van Android. Daarnaast moet het de naam 'Nexus' dragen. Hierdoor kan Google in theorie sneller updates uitrollen en lijken deze telefoons vooral de diehard Android-fans te bedienen die een voorkeur hebben voor een bepaald merk.

Sony Xperia Nexus X
Sony Nexus X of hoax?

Fabrikanten kunnen dan naast de eigen Android-lijn ook een Nexus-categorie voeren. Of dit gerucht waar is moet nog maar blijken, net als deze foto's. Want het zou voor het eerst zijn dat we horen van een 'Nexus X'.

Sony Xperia Nexus X rear

Wel verwachten we op korte termijn de aankondiging van de LG Nexus 4, maar daarop staat geen Sony-logo natuurlijk. Zit jij te wachten op een Nexus-telefoon van Sony? Laat het ons weten hieronder in de comments.

Bron: Picasa


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel