Google verstuurt uitnodiging voor speciaal Android-event


Google heeft uitnodigingen naar de pers gestuurd voor 29 oktober. Op de agenda staat een Android-event. Vermoedelijk wordt hier de volgende Nexus-telefoon aangekondigd; de LG Nexus 4 waar al enige tijd over gesproken wordt.

Op de uitnodiging staat te lezen "The playground is open" en vermoedelijk laat Google naast de LG Nexus 4 ook wat meer informatie los over de volgende versie van Android. Jelly Bean werd weliswaar nog maar enige maanden geleden aangekondigd, aangenomen wordt dat de Nexus 4 over een lichte Android-upgrade beschikt. Deze versie bevat vermoedelijk alleen enkele cosmetische aanpassingen, waaronder in het drop-down notificatie-gedeelte.

Google Android invite

Maar de aandacht zal waarschijnlijk hoofdzakelijk liggen op de opvolger van de Galaxy Nexus; de LG Nexus 4 aka 'E960 Mako'. Naast deze LG duiken de laatste tijd ook geruchten en zelfs afbeeldingen op van Nexus-telefoons van andere fabrikanten. De kans dat we op 29 oktober meerdere Nexus-telefoons gaan zien is overigens klein. Wie geen uitnodiging in de inbox kreeg kan tegen die tijd op youtube.com/android voor een livestream terecht.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Nexus i9250

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Nexus i9250


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel