Laatste gerucht: iPhone 6 zou schok- en waterbestendig zijn


Vanavond wordt hij eindelijk onthuld dus kunnen we nog eenmaal een gerucht noteren over de iPhone 6. En het laatste gerucht is dat hij water- en schokbestendig zou zijn. Neem zoals gebruikelijk een en ander met een korreltje zout.

De iPhone behoort niet tot 's werelds meest duurzame telefoons. Als ze vallen dan heb je in de meeste gevallen een barst in het scherm. En laat je hem vallen in het bad, dan is hij vrijwel altijd stuk. Dat moet met de nieuwe iPhone 6 anders zijn zo luiden deze geruchten.

iPhone under water
We zullen zien of dit straks mogelijk is

Zo moet de schokbestendigheid vooral komen door het scherm van saffier. Eerdere geruchten meldde dat niet alle modellen hiermee zijn uitgerust. En waar de waterbestendigheid vandaan moet komen is onduidelijk. Een IPxx-rating wordt niet gegeven. Neem het gerucht dus niet al te serieus. Qua overige specs wordt gesproken over een 4,7 inch 960x1704 pixels scherm, categorie 6 LTE, 8 megapixel camera, een dualcore A8-processor op 2 GHz en een 1.810 mAh grote Li-Po batterij. Allemaal stuk voor stuk geloofwaardige specs maar zoals gezegd moeten we nog een paar uur afwachten voordat we zekerheid kunnen geven.

Bron: BGR


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel