Motorola Moto X+1 mogelijk als new Moto X door het leven


Er zijn nieuwe plaatjes van de Motorola Moto X+1 opgedoken. Eigenlijk zijn de plaatjes afkomstig uit een video maar bewegende beelden zijn er niet. Nieuw zijn wel enkele details. Ook krijgt het toestel mogelijk een nieuwe naam.

Allereerst iets over de Moto X+1 naam. In een voorraadsysteem van Verizon wordt het toestel "the new Moto X" genoemd. Mogelijk dus geen X+1 maar gewoon Moto X, maar dan nieuwer. Het is niet de meest handig gekozen naam maar goed. Terug naar de foto's. De bron zegt dat het grote Motorola-logo achterop het toestel een knop is, de powerknop om precies te zijn.

Motorola New Moto X
Motorola Moto X+1 of The New Moto X?

De camera roept nog steeds vragen op. Volgens de bron heeft hij geen optische zoom maar is er wel wat geks met de flitser aan de hand. Rondom de cameralens zou een buis zitten die mogelijk oplicht. Wij zien er het voordeel nog niet van in maar hier is het laatste nog niet over gezegd. Dan tot slot nog iets over de diverse sensoren op de uiteinden van het toestel. Mogelijk zijn die voor de besturing vergelijkbaar met de Fire Phone van Amazon. Maar het zou ook iets met Moto Aware te maken kunnen hebben. Een nog onduidelijke dienst die mogelijk instellingen op basis van de omgeving kan doen. Saillant detail is dat Apple een rechtszaak heeft aangespannen om de dienst te verbieden. Of dit de release van de opvolger van de Moto X op 4 september in gevaar zal brengen moet nog maar blijken.

Bron: YouTube.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel