Nieuwe Motorola Moto G nu al verkrijgbaar

· 2 reacties


Motorola windt er duidelijk geen doekjes om; de vorige week aangekondigde new Moto G ligt nu al in de Nederlandse winkel. Zowel de zwarte als de witte uitvoering zijn inmiddels verkrijgbaar.

Los moet de nieuwe Moto G 185 euro kosten. Daarmee zit hij precies tussen de oorspronkelijke Moto G en de Moto G LTE met 4G. Die iets hogere prijs is te verantwoorden want hij heeft een groter scherm van 5 inch en een hogere cameraresolutie van 8 megapixel. Iets wat hij echter niet heeft is 4G-ondersteuning. Daarvoor moet je bij de Moto G LTE zijn.

Motorola new Moto G (2014)
De nieuwe Moto G (2014) nu al in de winkels

De new Moto G of Moto G (2014) zoals hij ook wel genoemd wordt ligt opvallend snel in de winkels. Voorheen werden nieuwe Motorola eerst in het buitenland uitgebracht en kwamen op den duur wel naar Nederland. De nieuwe Motorola's werden vrij aardig ontvangen vanwege de hoge mate waarin je hem kunt personaliseren. Ook bij de nieuwe Moto G kan dat door middel van verwisselbare achterkantjes, waaronder één met een klepje. Waar je de nieuwe Moto G kunt bestellen tref je aan op zijn prijzenpagina. Daar kun je tevens een voor jou voordelig abonnement uitzoeken.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel