Specificaties metalen Samsung A500 worden duidelijk


Samsung lijkt het licht te hebben gezien. Na de metalen Galaxy Alpha en de Note 4 komen er nog veel meer metalen toestellen aan. Voorlopig is alleen het frame van metaal maar dat is een mooi begin. De SM-A500 lijkt de volgende te worden.

Specificaties van dit toestel dook onlangs op bij SamMobile. Zij denken dat de Samsung SM-A500 een 5 inch groot Android-toestel gaat worden. Het scherm heeft een HD-resolutie en is van het type Super AMOLED. De camera zou 8 megapixel tellen met een 5 megapixel exemplaar aan de voorzijde. Verder verwachten ze een 2.330 mAh tellende batterij met een Snapdragon 400-processor.

Samsung Galaxy Alpha
Deze Alpha was de eerste aangekondigde metalen Galaxy

Samenvattend; we hebben het niet over een high-end Galaxy. Eerder een mid-ranger. Er worden dan ook geen vingerafdrukscanner en hartslagmeter verwacht. Opvallend is verder dat de batterijcover vermoedelijk niet verwijderd kan worden. Samsung staat er op dit moment om bekend dat je zelf batterijen kunt vervangen. Dat zal bij de A500 dus niet kunnen. Wanneer we de Samsung A500 kunnen verwachten is nog onbekend.

Bron: Sammobile.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Alpha

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Alpha


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel