Apple iPhone XS en iPhone XS Max vanaf nu te bestellen

iPhone XS en XS Max vanaf 21 september geleverd


De afgelopen woensdag aangekondigde iPhone XS en XS Max zijn vanaf vandaag als pre-order te bestellen bij diverse webshops. Beide toestellen worden op z'n vroegst 21 september bezorgd waarbij geldt: hoe eerder je er bij bent hoe eerder je hem in huis hebt. We sommen hier de beste prijzen voor je op.

De Apple iPhone XS is onderdeel van de nieuwe generatie iPhone en is een bescheiden update van de iPhone X. Dat geldt niet voor de iPhone XS Max. Als de opvolger van de iPhone 8 Plus is dat een geheel nieuw toestel met het grootste scherm dat Apple ooit in een iPhone stopte. Zowel de XS en XS Max werden woensdag 12 september aangekondigd en zijn vanaf vandaag, 14 september, als pre-order te bestellen.

Apple iPhone Xs en Xs Max
De iPhone XS in 2 formaten

De iPhone Xs krijgt een vanaf-prijs van €1159 mee, de iPhone XS Max begint bij €1259. In combinatie met een abonnement is de XS het voordeligst bij €57 per maand + €120 bijbetalen al zijn er tal van andere combinaties mogelijk. De iPhone XS Max lijkt het voordeligst bij eveneens €57 per maand maar dan met €220 bijbetalen.

Vele uitvoeringen

Beide toestellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Silver (wit), Space Grey (zwart) en Gold (goudkleurig) en met 64, 256 of 512 GB aan opslagcapaciteit. Tussen de kleuren zit geen prijsverschil, tussen het opslaggeheugen wel. De eerder genoemde prijzen gelden voor het 64 GB-model, voor 256 GB betaal je 170 euro meer, voor 512 GB zelfs 400 euro. De duurste iPhone is daarmee de iPhone XS Max 512 GB van maar liefst 1659 euro!

Dual SIM

Alle uitvoeringen zijn geschikt voor Dual SIM maar laat dat geen verkoopargument zijn om er één te bestellen; de optie werkt hier namelijk (nog) niet. Dual SIM betekent bij Apple niet dat je er 2 fysieke simkaarten in kunt steken. Naast één gewone nanoSIM zit er een eSIM ingebouwd. Providers ondersteunen die hier nog niet. Daar wordt wel aan gewerkt, wanneer dit klaar is blijft onduidelijk. Daar houden we je uiteraard van op de hoogte.

Apple iPhone XR kleuruitvoeringen

iPhone XR

Gaan de prijzen van de Apple iPhone XS of XS Max je toch wat te ver maar wil je wel een nieuwe iPhone dan lijkt de iPhone XR jouw nieuwe mobiel. Deze laat alleen nog heel even op zich wachten. Die is 19 oktober te bestellen en 26 oktober verkrijgbaar. Naast goedkoper is hij in veel meer kleuren te bestellen, naast zwart/wit ook in rood, geel, koraal en blauw. Prijzen beginnen bij €859.


Prijsvergelijker Apple iPhone XS
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone XS


Prijsvergelijker Apple iPhone XS Max
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
64 GB Silver Refurbished
€ 209,99 € 213,98   Bekijk
bol.com Partner
64 GB Space Grey
€ 489,00 € 489,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone XS Max


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel