Samsung Armani phone officieel aangekondigd


Echt als een verrassing komt de aankondiging niet, we hadden hem zelfs eerder verwacht. Voor Samsung en Giorgio Armani geen reden om niet flink een feestje te houden ter gelegenheid op de nieuwe samenwerking.

De geselecteerde locatie? De Fashion Week in Milaan natuurlijk. Blijkbaar is er speciaal op dit moment gewacht om de Armani phone te introduceren, want gegevens over de P520 (zoals wij hem kennen) zijn allang bekend.

Samsung Armani phone officieel aangekondigd
Samsung's antwoord op de LG Prada

"De Giorgio Armani-Samsung mobiele telefoon is het eerste product dat voortkomt uit een nieuwe strategische samenwerking van Giorgio Armani en Samsung. De twee bedrijven willen een innovatieve reeks consumentenelektronica voor thuis en onderweg lanceren onder de labels Giorgio Armani, Emporio Armani en Armani/Casa. De kracht van de samenwerking is de combinatie van het esthetisch design van Giorgio Armani en de innovatieve technologie van Samsung." zo weet Samsung ons in hun persbericht mooi te formuleren.

De Giorgio Armani-Samsung, oftewel de Samsung P520, is een directe concurrent van de LG Prada. Een telefoon wat tot stand kwam door de samenwerking van LG Electronics met modehuis Prada en tevens al geruime tijd op de markt verkrijgbaar is. Wil Samsung deze slag winnen dan zal het toestel qua uithoudingsvermogen beduidend langer meegaan dan de LG Prada. De Prada is namelijk onaanvaardbaar snel door zijn juice heen. De Armani daarentegen heeft in vergelijking met de Prada een kleiner beeldscherm tot zijn beschikking.

Wanneer de Giorgio Armani-Samsung in Nederland op de markt komt en voor welke prijs is helaas nog niet bekend. Wij zetten ons geld in op het vierde kwartaal van dit jaar. Meer gegevens over deze nieuwe Samsung? Klik hier, tevens is daar onder het kopje "foto's" meer beeldmateriaal terug te vinden.



Praat mee over dit artikel