HTC toont 1 en 2 oktober nieuwe line-up


Maandag 1 oktober zal in Engeland door HTC vermoedelijk een aantal nieuwe modellen worden gepresenteerd. Hetzelfde gebeurd in Duitsland, maar dan op 2 oktober. Wij blikken vooruit en kijken alvast naar deze nieuwe smartphones.

In augustus lieten we je al de mogelijk resterende HTC modellen van dit jaar zien. Dat inmiddels al enkele van die toestellen daadwerkelijk de markt bereikt hebben, waaronder de TyTN II en de Touch, wil zeggen dat we redelijk gelijk hebben gehad. Het blijft uiteraard koffiedik kijken om te voorspellen welke toestellen uit die lijst volgende week worden aangekondigd, en welke nieuwe modellen daar eventueel tussen zitten.

Hoe dan ook, de kans is groot dat onder de toestellen die worden getoond zich ook de HTC Omni bevindt. Dit opmerkelijk ogend toestel hebben we al geruime tijd op NieuweMobiel.NL staan maar is nog steeds niet officieel aangekondigd door HTC.

Een ander gerucht dat de ronde doet is de HTC "Kii". Gegevens over dit toestel lekten uit via de Bluetooth Special Interest Group, welke onlangs ook informatie lekte over de nieuwe Samsung i780. De "Kii" zou een smartphone zonder touchscreen zijn. Dit valt op te maken uit de "Design Description" welke aangeeft "Smart phone". Verder geeft de SIG weinig informatie prijs, behalve dan dat het toestel over Bluetooth 2.0 beschikt.

HTC toont 1 en 2 oktober nieuwe line-up

Bron: the Unwired


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel