Gegevens nieuwe Samsung i780 smartphone druppelen binnen


Eerder deze week ontvingen we informatie over een nieuwe Windows smartphone van Samsung en al snel werd duidelijk dat het hier om de Samsung i780 zou gaan. Nu hebben we de eerste gegevens en foto's van deze BlackJack look-a-like.

Het toestel kwam eerder in de spotlight terecht vanwege een video waarin een Samsung Windows smartphone te zien is met een muiscursor. Deze zou geschoten zijn op een beurs in Dubai, waarna ook de eerste details bekend werden. Uit documenten van de Bluetooth Interest Group kunnen we officieel melden dat dit nieuwe toestel de Samsung i780 is.

Gegevens nieuwe Samsung i780 smartphone druppelen binnen
Samsung i780

De specificaties van de SGH-i780 zouden de volgende zijn: tri band Windows Mobile 6 Professional smartphone met ondersteuning voor GPRS, EDGE, UMTS en HSDPA. Wat de i780 extra speciaal maakt is de ondersteuning voor WiFi b/g en GPS! En het is Samsung gelukt dit alles te plaatsen in een behuizing met als afmetingen 115,9 x 61,3 x 13,3 mm.

Extra aandacht gaat uit naar het beeldscherm van de i780. Naast de ongebruikelijke resolutie van 320 x 320 pixels gaat het hier namelijk om een touchscreen! De i780 is de eerste Windows Mobile 6 smartphone die gebruik maakt van deze resolutie. Zoals uit de video al naar voren kwam kan de i780 bestuurt worden door een muiscursor.

Het toestel beschikt daarnaast over een 2 megapixel camera en een secundaire VGA camera aan de voorzijde om videobellen mogelijk mee te maken. Een MicroSD geheugenkaart slot ontbreekt tot slot niet.

De verwachting is dat Samsung op korte termijn het toestel officieel zal aankondigen. Dit maken we op omdat het toestel al op enkele Europese Samsung sites terug te vinden is. Houd ons in de gaten voor meer informatie over dit nieuwe toestel van Samsung.

Bron: The Unwired



Praat mee over dit artikel