Acer Predator 6 is high-end gamingtelefoon


Acer heeft een speciale gaming-telefoon uitgebracht in haar gaming Predator-serie. De Predator 6 heeft een MediaTek Helio X20 met 10 rekenkernen alsmede diverse functies die mobiel gamen mogelijk moeten maken.

Te denken valt aan 4 speakers, haptic feedback en voldoende werkgeheugen. Zo is de Acer Predator 6 uitgerust met maar liefst 4 GB aan RAM. Binnenin zorgt een MediaTek Helio X20 ervoor dat alles soepel moet draaien. Deze nieuwe processor beschikt over 10 kernen en is de eerste mobiele decacore-processor op de markt.

Acer Predator 6 overviewAcer Predator 6 frontAsus Predator 6 rear
De PS Vita heeft er een geduchte concurrent bij

Op het gebied van de camera wist Acer ons te vertellen dat er 21 megapixels zijn. Verdere details ontbreken nog en ook een persbericht van Acer zelf moet nog op de mat vallen. We durven je dus momenteel nog niet te vertellen hoeveel het toestel gaat kosten en wanneer hij in de winkels ligt. Ook Nokia en Sony hebben in het verleden geprobeerd gaming-telefoons uit te brengen echter dat werd nooit een groot succes. Dat lag mogelijk aan de beperkte rekenkracht destijds, iets wat vandaag de dag toch een minder groot probleem moet zijn.Praat mee over dit artikel