HTC Bliss met Sense 3.5 gespot


Op een Chinese website zijn beelden van de HTC Bliss opgedoken, waarop voor het eerst versie 3.5 van HTC Sense te zien is. HTC Sense is de veelgeprezen eigen Android-skin van het Taiwanese bedrijf.

Versie 3 van HTC Sense werd voor het eerst geïntroduceerd op de HTC Sensation, en wordt onder andere gekenmerkt door het vernieuwde lockscreen, met daarin de mogelijkheid om een app meteen te openen vanaf het lockscreen, door het icoon van de applicatie in de daarvoor bestemde ring te slepen. Normaal unlocken kan ook, door de ring naar boven te slepen.

Ondanks het feit dat HTC onlangs een nieuwe designchef aantrok, is het merk niet van plan het ontwerp van toestellen en software drastisch om te gooien. De nieuwe chef, Scott Croyle, liet eerder weten op de oude voet verder te willen gaan. De Bliss, die op de beelden te zien is, is volgens geruchten gericht op een vrouwelijk publiek. Het toestel is voorzien van een processor met een kloksnelheid van 800 MHz, en zou een scherm hebben met een diagonaal van 3.5 inch.

Bron: Xda.cn


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel