Nokia 703 draait op Windows Phone

· 1 reactie


We zagen al eerder een aantal toestellen van Nokia met Windows Phone. Het meest gespotte toestel is de Nokia Sea Ray, een codenaam. Nu is een toestelnaam uitgelekt van een smartphone die op Windows Phone zal draaien, de Nokia 703.

Nokia maakt al bekend dat in de nieuwe naamgevingsstructuur een toestel in de 700-serie een mid-end smartphone is. Op basis van enkel een toestelnaam is het lastig om over specificaties te speculeren, maar wij gaan er van uit dat dit toestel een processor met een kloksnelheid van 1 Ghz heeft. Dit is het huidige minumum voor Windows Phone, en de kloksnelheid van andere Nokia's in de 700-serie, zoals de 701.

Nokia703

De naam van het toestel lekte uit via een ontwikkelaar van een app voor Windows Phone. Hij zag de 703 tot zijn verbazing in een lijst met toestellen die zijn app gebruikten.Iemand bij Nokia heeft dus niet op zitten letten, en perongeluk de naam van het toestel gelekt. De verwachting is dat Nokia in oktober met een serie nieuwe toestellen komt die op Windows Phone draaien. Deze smartphones liggen in 2012 in de winkel.

Bron: Wpcentral.com



Praat mee over dit artikel