Firmware Update Friday - Week 34


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen. Deze week een update voor de Samsung Galaxy Note 3 Neo en de eerste HTC One (de M7).

Samsung Galaxy Note 3 Neo - Android 4.4 KitKat

Samsung lijkt begonnen te zijn met het uitrollen van Android KitKat naar de Galaxy Note 3 Neo. Het voordelige broertje van de Note 3 dat begin dit jaar werd aangekondigd kwam uit met 4.3 Jelly Bean en moest dus nog een update naar KitKat krijgen. De update wordt Over The Air aangeboden maar kan eventueel ook met Kies binnengehaald worden. Verwacht naast alle lekkernijen van KitKat witte statusbar icoontjes en enkele TouchWiz-nieuwtjes.

HTC One - Android 4.4.3 KitKat

En ook deze week een update voor de eerste One van HTC. Die had weliswaar al KitKat maar nog niet versie 4.4.3. Deze update is dan ook voornamelijk bedoeld om enkele bugs in Android te pletten. Duidelijk is ook dat dit niet de laatste Android-update is die HTC de One gaat geven. De volgende update, Android L genaamd, zal het voormalige vlaggenschip ook nog bereiken. HTC beloofde eerder dat binnen 90 dagen na het uitkomen van Android L de One (M7) en de nieuwere One (M8) de update krijgen. Die harde belofte geldt in principe alleen voor Amerikaanse klanten maar het is niet ondenkbaar dat ook wij Android L zullen krijgen, zij het misschien iets later.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 3 Neo N7505

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 3 Neo N7505


Prijsvergelijker HTC One

Toon alle aanbiedingen van de HTC One


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel