Microsoft kondigt nog 2 Nokia-telefoons aan; de Nokia 222 en 222 Dual SIM

· 1 reactie


Geheel tegen de verwachting in heeft Microsoft nog twee Nokia-telefoons aangekondigd. Het gaat om twee feature phones die gericht zijn op diverse internet-functies. Mogelijk gaat het om de laatste Nokia-telefoons die Microsoft aankondigt.

De Nokia 222 en Nokia 222 Dual SIM zijn gelijk aan elkaar met als enige verschil dat de laatste geschikt is voor twee simkaarten. Beiden hebben een 2,4 inch QVGA-scherm en draaien onder Nokia Series 30+. Microsoft heeft de Opera Mini-browser geïnstalleerd en de eigen Bing-zoekmachine als standaard ingesteld. Apps zoals Facebook, Twitter en MSN Weather ontbreken niet.

Nokia 222

Beide toestellen beschikken verder over een 2 megapixel camera een ingebouwde FM radio en een batterij die groot genoeg is om het 29 dagen vol te houden. Microsoft geeft kopers een jaar lang één gratis Gameloft-spel per maand. Onduidelijk is of de Nokia 222 en 222 Dual SIM naar Nederland komen. Het bedrijf geeft in haar persbericht aan dat het toestel vanaf september in "nader te bepalen markten" beschikbaar zal zijn. De verwachte verkoopprijs bedraagt iets meer dan 30 euro.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel