Mogelijk officiële behuizing iPhone 6 op de foto


Niet lang meer of Apple kondigt de iPhone 6 aan. Tot die tijd weten we niet met 100% zekerheid hoe die er exact uit komt te zien. Mogelijk zijn dit foto's van het apparaat. Niemand die het met zekerheid kan zeggen.

Het zou gaan om de 4,7 inch variant van de iPhone 6. Wat misschien wel goed is te vernemen dat de afscheiding tussen de metalen onderdelen nu minder opvalt dankzij een subtiel toegepaste kleur. Verder is het vooral een feest van herkenning; afgeronde hoeken, een nieuwe speaker gril en een ronde uitsparing voor de True Tone-flitser.

iPhone 6 component

Apple's event om de iPhone 6 te lanceren staat gepland voor 9 september. Hiervoor heeft het naar verluidt het Flint Center afgehuurd. Deze locatie werd 30 jaar geleden ook gebruikt voor de onthulling van de Mac. Dat alleen al is voor velen een aanwijzing dat Apple naast de iPhone 6 ook de roemruchte iWatch gaat aankondigen. Mogelijk fungeert de iWatch als accessoire voor de iPhone en is het vooral gericht op het verzamelen van gezondheidsinformatie van de drager.

Bron: Nowhereelse.fr


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel