Samsung onthult licht verbeterde Gear Fit2; de Fit2 Pro


Samsung heeft voorafgaand aan de lancering van de Galaxy Note 8 een nieuwe slimme fitnesstracker gelanceerd. De Gear Fit2 Pro is slechts een kleine upgrade van het in juni 2016 aangekondigde horloge. Zo is de fitnesstracker beter bestand tegen water en valt er te kiezen uit nieuwe bandjes.

Om z'n nieuwe waterdichte behuizing meteen op de proef te stellen is er een speciale zwemapplicatie op de Fit2 Pro te vinden. Deze app is samen met Speedo ontwikkeld en kan statistieken en samenvattingen weergeven over je zwemsessie. Voor de rest lijkt de Gear Fit2 Pro vooral veel op de in 2016 aangekondigde Gear Fit2. Zo is er nog altijd een gebold 1,5 inch AMOLED-scherm, 300 mAh batterij, hartslagsensor en GPS.

Samsung Gear Fit2 Pro
De Gear Fit2 Pro

Samsung brengt de Samsung Gear Fit2 Pro voorlopig uit in volledig zwart en zwart/rood. Het lijkt er op dat de bandjes nog steeds niet verwisselbaar zijn. Aanpassingen moeten dus vooral komen van een nieuwe watch face (achtergrond) of de beschikbare apps. Samsung claimt dat daarvan al 3.000 in omloop zijn dus keuze genoeg. Wanneer Samsung de Gear Fit2 Pro hier uitbrengt en voor welk bedrag we hem kunnen kopen is nog niet bekend. Informatie daarover verwachten we nog en vullen we aan zodra we die hebben.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel