Evleaks zet notchloze Motorola online


Er staat een nieuwe Motorola telefoon op het programma. Evleaks heeft zojuist afbeeldingen online gezet van dit nog naamloos Motorola toestel. Eentje zonder notch waardoor we vermoeden dat er ergens een pop-up selfiecamera zit.

Dat de notch een tijdelijke oplossing was wisten we al een tijd. Fabrikanten kijken naar andere oplossingen om randloze en inkeping-vrije telefoonschermen te maken. Eén daarvan is de selfiecamera achter het scherm te plaatsen maar voor velen is dat nog een ontwikkeling te ver. In de tussentijd wordt vooral gebruik gemaakt van pop-up selfiecamera's. En waarschijnlijk gaat Lenovo dat met deze nog naamloze Motorola doen.

Nog onbekende Motorola

Dat we officieel nog geen naam zeggen wil niet zeggen dat we geen vermoeden hebben. Zo zeggen sommige bronnen ons dat het hier om de Moto G8 gaat. De G7 had nog een druppelvormige notch maar leek wel een kleinere 'kin' te hebben. Dat is de balk onderaan het scherm met daarin het Motorola-logo. We sluiten daarom niet uit dat het om een totaal andere Motorola-telefoon gaat. Vooral ook omdat de Moto G7 begin 2019 werd aangekondigd en we op moment van spreken iets over de helft van 2019 zitten.

Notch-vrij

Onze favoriete lekker @evleaks heeft trouwens ook nog onderstaande afbeelding voor ons in petto. Hier zien we het scherm in de aan-stand. De achtergrond lijkt wat vreemd geplakt op het toestel dus we durven geen harde toezeggingen te doen over de echtheid van de plaatjes.

Notch free Motorola

Overige specs ontbreken maar we we zien op de afbeelding wel rechts een enkele volumeknop met daaronder wat lijkt op de power-knop. Zodra meer informatie beschikbaar is, of als we definitief weten welke nieuwe Motorola dit is dan hoor je dat zo snel mogelijk van ons.

Ontvang een e-mail wanneer de Moto G9 verkrijgbaar is


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel