Amazon toont per ongeluk te vroeg de Motorola One Zoom


Wanneer je als bedrijf een nieuw product hebt aangekondigd dan wil je dat webshops die zo snel mogelijk voor je gaan verkopen. Maar niet te vroeg. Dat is precies wat Amazon deed. Ze zette de verkooppagina van de Motorola One Zoom online, nog voordat hij was aangekondigd.

En geniet daarom met ons mee van onderstaande kiekjes. De Motorola One Zoom belooft een ware cameratelefoon te worden getuige de vier camera's achterop. Helaas moeten we al onze informatie over die camera's uit de foto halen. Specs daarover zijn nog niet voor handen. We lezen "48 MP" en extraheren dat hij in staat is om 3x optisch in te zoomen. Daar zullen we het voorlopig mee moeten doen.

Motorola One Zoom
De Motorola One Zoom

Op de productpagina lezen we verder dat Motorola een Snapdragon 675-processor toepast waarmee het een mid-range telefoon wordt. Eéntje met Dual SIM, 4 GB aan RAM en 128 GB aan opslag. De Zoom zal draaien onder Android 9.0 Pie en gek genoeg geen enkel woord over Android One. Wel zou Amazon's spraakassistent Alexa geïnstalleerd zijn. Amazon vraagt een bedrag van 400 euro voor het toestel wat voor een mid-ranger relatief veel is maar dat wordt grotendeels goedgemaakt door z'n specificaties.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel