Roze Samsung Galaxy Note 10 komt naar Nederland


Naast de aangekondigde en hier verkrijgbare Auro Glow (zilver) en Aura Black (zwart) komt er binnenkort nog een kleuruitvoering van de Samsung Galaxy Note 10 uit. De roze variant is zojuist in een Nederlandse webshop verschenen.

Hiermee krijgen we een derde optie naast de op zich interessante Auro Glow en Aura Black. De witte (Aura White) en rode uitvoering blijven voorlopig waar ze zijn, die hebben wij in ieder geval nog nergens gespot. Dat geldt niet voor onderstaande roze uitvoering die officieel de naam 'Aura Pink' draagt.

Samsung Galaxy Note 10 Aura Pink
De Galaxy Note 10 in Aura Pink

De roze uitvoering lijkt redelijk effen van kleur in tegenstelling tot de opvallende Aura Glow die nogal wat kleurovergangen kent. Naast een roze Galaxy Note 10 krijg je ook een roze S Pen. Wanneer de Note 10 Aura Pink in de winkel ligt is nog even onbekend, de levertijd staat nog op "verwacht". Duurder is het model in ieder geval niet, qua prijs is hij nagenoeg gelijk aan de zwarte en zilveren uitvoering. Ook z'n specificaties zijn niet anders.

Hoge vraag

Samsung kondigde de Note 10 op 8 augustus samen met de Note 10+ aan. Beiden liggen inmiddels in de winkels. Hoe goed ze het doen is nog even afwachten; Samsung heeft nog geen officiële verkoopcijfers gedeeld. Wel zeggen ze dat de vraag naar beide telefoon hoog is. Iets wat wij kunnen beamen gelet op de hoeveelheid verkopen via onze vergelijker.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy Note 10
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
reBuy
Aura Glow Refurbished
€ 315,99 € 319,98   Bekijk
bol.com Partner
Aura Black
€ 569,00 € 569,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy Note 10


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel