“Werkende iPhone 6 uit fabriek gesmokkeld”


Roddelblog TMZ claimt foto's van een werkende iPhone 6 in handen te hebben. Deze zou uit de Foxconn-fabriek in China zijn gesmokkeld. Interessant is dat we het model ook gewoon aan kan.

We zien de iPhone 6 naast de huidige iPhone en we zien hem voor het eerst aan staan. Op eerder uitgelekte afbeeldingen stond het toestel uit waardoor het mogelijk om dummy's ging. Apple lijkt vast te houden aan de dikke afscheidingsranden op de achterkant. Met name dit ontwerpaspect kan rekenenen op veel kritiek.

Apple iPhone 6

Natuurlijk is het nog allerminst zeker dat dit de iPhone 6 is. Hij voldoet wel aan alle geruchten die eerder over het toestel uitkwamen. Groter dan z'n voorganger, afgeronde zijkanten en een iets uitstekende camerasensor. Echter dat de plaatjes uit China komen is al genoeg reden om extra voorzichtig te zijn. Het wemelt daar momenteel van de nep-iPhones al dan niet draaiend onder Android.

9 september

Apple kondigt naar alle waarschijnlijkheid de iPhone 6 op 9 september aan. Het model moet dan ongeveer 2 weken later in de winkel liggen. Er zal een 4,7 en een 5,5 inch model komen al is nog onduidelijk of ze gelijktijdig aangekondigd worden. Daarnaast gaat het gerucht dat ieder model een duurdere variant krijgt die voorzien zal zijn met het krasvrije sapphire-scherm.

Bron: TMZ


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Prijsvergelijker Apple iPhone 5S

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 5S


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel